Bindweefselmassage

Bindweefselmassage is een massagetechniek waarbij gestructureerd weefselschade aangebracht wordt. Hierdoor wordt de doorbloeding gestimuleerd waardoor ook weer de huidstofwisseling wordt gestimuleerd: Bindweefsel structuren worden vernieuwd waardoor de huid “zichzelf” vernieuwd.
Dit nieuwe weefsel is van stevigere en betere kwaliteit dan het was. Deze massage geeft goede resultaten in het gezicht op een verslapte huid, rimpels, plooien en een slechte doorbloeding.
Op het lichaam is de massage toe te passen op verslapte huid, striae, cellulite en een slechte doorbloeding. Bij wekelijkse behandeling zal de huid zichtbaar verbeteren waardoor plastisch chirurgische behandelingen voorkomen kunnen worden.

Lifting behandeling:
Complete behandeling met oppervlaktereiniging, peeling, stoom, dieptereiniging waarbij onzuiverheden zoals gerstekorrels en mee-eters worden verwijdert. De wenkbrauwen worden gemodelleerd.
Aansluitend krijgt u een gezichts- bindweefselmassage waarbij de huid stevig gemasseerd wordt waardoor de doorbloeding op gang komt wat de celvernieuwing stimuleert .
Vervolgens wordt er een collageenvliesmasker aangebracht wat de huid stevigheid geeft. Een rijke verzorging na de behandeling en de behandeling is compleet.
U krijg ook nog een collageen serum en crème mee voor thuisgebruik.
Optioneel: verven wenkbrauwen en/of wimpers, harsen bovenlip en/of kin/kaaklijn,
dag make-up etc.
Duur: ong. 90 min.

Contra indicaties (redenen om niet te behandelen) zijn:
Koorts, hartklachten, bloeddrukproblemen, algehele malaise, hemofilie (bloederziekte), kwaadaardige tumoren, na de zevende maand zwangerschap, specifieke medicatie (bloedverdunnende middelen en glucocorticosteroïden) en infectiegevaar.